Professionelt facadearbejde

Trænger din facade til at blive renoveret? Lad vores dygtige håndværkere give den en overhaling.

Hos BETO Håndværkerservice består vores hold kun af de dygtigste håndværkere, så du kan være sikker på, at vi udfører et stykke arbejde, som både du og vi vil stå inde for. Vi yder en pålidelig og ærlig service, og med vores hold af både malere og tømrere er der næsten ingen opgave, vi ikke kan varetage. Vi hører gerne fra dig, hvad enten du søger en maler i Herlev, Lyngby eller på Frederiksberg. Vi kører ud til kunder i hele København og på hele Sjælland.​

Hvad udfører vi af facadearbejde? ​

  • Renovering af facade
  • Vandskuring af facade
  • Opsætning af filt og glasvæv
  • Fuldspartling
  • Maling af facade ​

​Facadearbejde udført af faglært tømrer Med flere års erfaring på bagen står vi som din tømrer klar til at hjælpe dig med at få din facade til at blive så god som ny. Hvad enten du gerne vil have os til at efterisolere din facade, eller du har et ønske om at få en helt ny beklædning på din facade, så kan vi tilbyde dig en professionel løsning. Du kan ikke bare få en flottere facade, når du har os inde over. Du kan også få en mere energi- og klimavenlig løsning, som kommer både din pengepung og klimaet til gode.

Lad vores dygtige malere stå for din facaderenovering Vil du gerne give din facade et nyt udtryk? Når vi får til opgave at male en facade, vurderer vi altid facadens stand, inden vi giver os i kast med opgaven. Vi er ikke interesseret i at male på et skadet murværk, da det ikke giver dig en holdbar løsning. Er vi i tvivl, konsulterer vi altid vores kompetente tømrer, inden vi giver os til at male. Hvordan din facade skal se ud er naturligvis helt op til dig, men vi rådgiver dig altid gerne ud fra vores faglige synspunkt. Både når det kommer til æstetik og materialevalg.

Tilbud på facadearbejde Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have os til at give et uforpligtende tilbud på en opgave hos dig. Du kan være sikker på, at vi giver dig en god pris på facadearbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Du kan ringe til os på telefon 53 86 69 96 eller sende os en mail på info@beto-hs.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.