Vi hjælper når lejligheden skal shines op

Hos BETO Håndværkerservice kan vi hjælpe dig af med dine problemer, hvis du står over for en større eller mindre renovering af en lejlighed på Sjælland. Vi er et firma bestående af både tømrere og malere, og derfor kan vi håndtere totalentreprise af en lejlighed. Vi kører til Herlev, Lyngby, Frederiksberg, eller hvor du ellers har brug for vores hjælp på Sjælland. Læs mere om hvilke opgaver, vi kan løse, herunder.

Maleropgaver i forbindelse med renovering af lejlighed Står du og mangler en maler, som kan udføre diverse maleropgaver i en lejlighed? Hos BETO Håndværkerservice har vi et professionelt team af faglærte malere, som kan stå for både store og små opgaver. Vores malere kan stå for istandsættelse ved fraflytning.

Vi tilbyder blandt andet følgende services:

  • Maling af lejlighed
  • Træbeskyttelse
  • Maling af vægge ​

Vores dygtige malere går til alle opgaver med samme entusiasme og dedikation. Derfor kan du altid regne med, at de udfører et godt stykke arbejde, som du som indehaver af kan være fuldt ud tilfreds med. Har du spørgsmål til opgaver og pris, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Lad vores dygtige tømrere stå for istandsættelse af lejlighed ved fraflytning​ ​Står du over for at skulle fraflytte en lejlighed? Vores dygtige tømrere kan hjælpe dig med alle de tømreropgaver, der kan være i forbindelse med renovering af en lejlighed.

Vores faglærte tømrere er professionelle i deres tilgang til alle opgaver, hvorfor alle projekter bliver klaret med bravur. Vi kan som tømrer hyres til både private såvel som erhvervsopgaver.

Vores tømrere kan løfte opgaver som: ​

Istandsættelse ved fraflytning Renovering af lejlighed Renovering af hus Renovering af køkken ​

​Hvis du har fået et såkaldt håndværkertilbud, kan vi som din tømrer også hjælpe dig med at shine lejligheden op, hvis den nye lejlighed trænger til en kærlig hånd. Hvis du vil være sikker på et billigt, men veludført stykke arbejde, bør du lade vores tømrer hjælpe dig med at sætte din lejlighed i stand.

Hvis du har spørgsmål til vores service Hvis du har spørgsmål til priser eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan udfylde formularen, som du finder på vores hjemmeside – så vil vi ringe dig op så hurtigt, som vi kan. Du kan også ringe til os på telefon 53 86 69 96 eller sende os en mail på info@beto-hs.dk, som vi vil besvare så hurtigt som muligt.