Tømrer med erfaring fra professionelt tømrerfirma

BETO Håndværkerservice er et tømrerfirma bestående af et team af dygtige tømrere, som er kvalificerede til at varetage din opgave. Vi kan som din tømrer tage os af en lang række opgaver – både for private og erhverv.

Du kan trygt stole på, at vi leverer et godt stykke arbejde til gode priser. Så søger du en erfaren tømrer i området nær Vanløse, Frederiksberg og Lyngby, er du kommet til det helt rette sted.

Lad en erfaren tømrer varetage dit tømrerarbejde Vi kan som tømrer blandt andet stå for: ​

  • Vinduer og døre
  • Nybyggeri
  • Nyt køkken
  • Tilbygning
  • Nyt gulv
  • Tagrenovering​ ​

Har du andre projekter, som ikke er dækket af disse punkter, hører vi alligevel gerne fra dig. Vores tømrer er altid klar på en udfordring.​

Vi har udelukkende professionelt udlærte tømrere, som er dedikeret til deres arbejde. Vi overholder alle vores aftaler, og så kan du regne med, at vi efterlader et bundsolidt stykke arbejde. Vi lægger nemlig stor vægt på kundetilfredshed, og vil gøre alt for, at resultatet bliver som ønsket. ​ Derudover står vores tømrer gerne for totalentreprise, hvor vi klarer det hele for dig. Vi er et håndværkerfirma bestående af en maler- og tømrermester, som er gået sammen for at give dig den bedste service. På den måde skal du blot igennem ét firma, og vi hjælper dig med at bevare overblikket.

Kontakt os for et tilbud fra din tømrermester Men hvad koster en tømrer? Hvis du har spørgsmål til vores tømrer, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på dit tømrerarbejde, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står til rådighed til at besvare dine spørgsmål og komme med en billig pris.

Ring til os på telefon 53 86 69 96 og tag en snak. Hvis du foretrækker at sende en e-mail, kan dette gøres på info@beto-hs.dk, hvor vi vil vende tilbage til dig, så snart vi kan. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig.